Werkvoorbereider E kortlopende projecten

Over de organisatie

Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie welke bestaat uit drie teams: service, kortlopende projecten en beheer. Ieder team opereert afzonderlijk van elkaar, waarbij een overlap in werkzaamheden en marktresultaat in een nauwe, onderlinge samenwerking wordt gerealiseerd.

Voor het team kortlopende projecten zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider (E-installaties).

De functie
Als werkvoorbereider voor het team ‘kortlopende projecten’ bij Van Delft Installatiebeheer ben je spin in het web. Je zorgt voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van kortlopende projecten op elektra gebied.

De werkzaamheden
Tot jouw takenpakket behoort de voorbereiding van de projecten. Hierbij verricht je onder andere werkzaamheden zoals het selecteren en bestellen van materialen voor de uitvoering van de projecten evenals het bewaken van levertijden. Ook werk je de werktekeningen uit, maak je meer-/minderwerk offertes, vraag je offertes bij leveranciers op en beoordeelt deze. Ook beheer en archiveer je projectdocumentatie. In deze functie werk je in teamverband met meerdere projectleiders van verschillende disciplines.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau. Je bent stressbestendig en je houdt overzicht in ad-hoc situaties. Ervaring als werkvoorbereider is een pré. Qua persoonlijkheid ben je flexibel en open, je kunt prioriteiten toekennen en je hebt een klantgerichte en vriendelijke houding en communicatie.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiende organisatie, een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Werkvoorbereider E kortlopende projecten
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap