Nieuwsoverzicht

Nieuwbouw Centrumplan Vlijmen

15 juni

In het hart van het dorp van Vlijmen komt een appartementencomplex, bestaande uit 24 appartementen voor huurders en kopers, bovenop nieuwe winkels. Naast de bijna 2.500 m2 commerciële voorzieningen en de appartementen wordt ook de openbare ruimte opnieuw ingericht.

Bij dit project verzorgen wij de werktuigbouwkundige installaties. Het project zal naar verwachting in het najaar van 2017 worden opgeleverd.

Meer lezen

Vacature: 'Technisch' medewerker planning

01 juni

Wij zijn op zoek naar een 'technisch' medewerker planning.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik hier voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Klik op onderstaande link voor onze andere vacatures:

Meer lezen

Sander aan het woord!

05 mei

Monteur aan het woord

Hallo! Mijn naam is Sander van de Pol en ik ben al enige tijd werkzaam bij de Van Delft Groep. In maart 2017 was ik namelijk alweer 12,5 jaar in dienst en dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Bij de Van Delft Groep ben ik begonnen als servicemonteur op de afdeling woningbouw en particuliere klanten. Drie jaar geleden heb ik een switch gemaakt en ben ik klanten gaan bedienen met utilitaire installaties. Geen één dag ziet er hetz...

Meer lezen

Blog Nul op de meter is Nul warmwatercomfort

05 april

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: "Nul op de meter = Nul warmwatercomfort".

Deze uitspraak werd gedaan door een koper van een duurzame nieuwbouwwoning die niet tevreden was over het warmwatercomfort in zijn nieuwe duurzame woning.

De koper woonde samen met zijn vrouw en 2 fanatiek sportende tieners in een nieuwbouwwoning waarin een luchtwarmtepomp was toegepast voor de levering van warmte en warmwater.
Het huis werd prima warm, de...

Meer lezen

Breepark te Breda

24 maart

Evenementencomplex Breepark: De Bavelse Berg te Breda
22 juni 2016 zijn de eerste palen voor het nieuwe MaVer Evenementencomplex aan de voet van de Bavelse Berg in Breda de grond in gegaan. Tijdens het officiële moment heeft Henry Martens, eigenaar van de MaVer Holding bv, de eerste heipaal in de grond geslagen.

In samenwerking met de opdrachtgever is er in de afgelopen maanden een intensief ontwerp– en engineeringstraject doorlopen waarbij we in bouwteam met aan...

Meer lezen

Stefan aan het woord!

20 maart

Lees hieronder een interview met onze monteur Stefan van de Berg:

Hallo! Ik ben Stefan van de Berg (24 jaar) en ik werk al zo’n 1,5 jaar bij de Van Delft Groep als servicemonteur. Maar eigenlijk ben ik heel breed inzetbaar: als storingsmonteur, monteur kortlopende projecten én onderhoudsmonteur.

Iedere ochtend begin ik op de zaak met een kopje koffie met mijn collega’s. Mijn werkdag ziet er iedere dag weer anders uit en die afwisseling maakt het leuk. Het kan bijvoorbeeld zijn d...

Meer lezen

Kom jij ons team versterken?

23 februari

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons team willen versterken! Bekijk onze actuele vacatures in het overzicht.

Hopelijk zien wij elkaar snel!

Meer lezen

Voortgangsfilmpje Breepark in Breda

15 februari

Bekijk nu het voortgangsfilmpje van de bouw van het evenementencomplex "De Bavelse Berg" Breepark te Breda van de maand februari.

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie aan de A27, aan de oostkant van Breda. Het gebied omvat 44 hectare. Het project omvat een 20 meter hoge evenementenhal met een vloeroppervlakte van 8300 vierkante meter. De hal biedt plaats aan ongeveer 12.500 bezoekers. Breepark is dus de ideale locatie voor concerten, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Het c...

Meer lezen

Vacature elektromonteur kortlopende projecten

13 februari

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur kortlopende projecten.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Vacature werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten

13 februari

Wij zijn op zoek naar een werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nefit

07 februari

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009
Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compac of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin...

Meer lezen

Project “Bol.com” genomineerd voor internationale BREEAM Award

25 januari

Acht Nederlandse projecten zijn genomineerd voor de ‘Oscars’ onder de duurzame gebouwen, de internationale BREEAM Awards. Wij zijn trots dat het distributiecentrum van Bol.com daar één van is.

In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Het project, wat in samenwerking met Van Wijnen Bouw Rosmalen wordt gerealiseerd, bestaat circa 50.000 m2 aan grondoppervlakte en met de verdiepingsvloeren 135.000 m2 aan vloeroppervlakte. Bij dit p...

Meer lezen

Voortgangsfilmpje december Breepark te Breda

18 januari

Bekijk nu het voortgangsfilmpje van de bouw van het evenementencomplex "De Bavelse Berg" Breepark te Breda van de maand december.

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie aan de A27, aan de oostkant van Breda. Het gebied omvat 44 hectare. Het project omvat een 20 meter hoge evenementenhal met een vloeroppervlakte van 8300 vierkante meter. De hal biedt plaats aan ongeveer 12.500 bezoekers. Breepark is dus de ideale locatie voor concerten, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Het co...

Meer lezen

Artikel project Arcadis te Amersfoort

12 januari

Lees nu een leuk artikel in het blad van Winters Bouw & Ontwikkeling over het project Arcadis te Amersfoort waar wij de W-installaties hebben uitgevoerd.

Het artikel gaat over de renovatie en herinrichting van het kantoor Arcadis. Het pand is niet meer bij de tijd en daarom is besloten over te gaan tot renovatie en herinrichting van het huidige pand.

Lees hieronder het artikel:


Meer lezen

Vacature monteur W-installaties

20 oktober

Wij zijn op zoek naar een monteur W-installaties.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap