Nieuwsoverzicht

Oplevering huurwoningen met PEP-label

13 april

Onlangs is een artikel gepubliceerd over de oplevering van 13 huurwoningen met een PEPhuis-label. Deze huurwoningen zijn onderdeel van het Geerpark, waarvan wij de W- en E-installaties hebben verzorgd.

Voor het eerst in de geschiedenis van Woonveste werden er 13 huurwoningen in de sociale sector met PEPhuis-label opgeleverd. Deze woningen die aan de Loopkever en Hooiwagen in het Geerpark te Vlijmen staan, worden ook wel nul-op-de meter-woningen genoemd. “Bij een juist gebruik van de...

Meer lezen

Oplevering vergadergebied Stadskantoor 's-Hertogenbosch

27 maart

In opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben wij vandaag, naar tevredenheid van de gemeente, het vergadergebied, bouwdeel G van het Stadskantoor aan de Wolvenhoek te ‘s-Hertogenbosch opgeleverd.

Na een intensieve renovatieperiode is een frisse, nieuwe look in dit statige pand het resultaat. In samenwerking met Bouwbedrijf Visser en architect De Twee Snoeken hebben wij de werktuigbouwkundige installaties gerealiseerd.

Meer lezen

Deelname aan debat 'vanzelfsprekendheid is weg'

17 maart

Ruim tweederde van de Nederlandse bedrijven met personeel is een familiebedrijf. Ze zijn samen goed voor bijna de helft van de werkgelegenheid en het merendeel van het Nederlandse bruto nationaal product. Het aantal familiebedrijven krimpt echter, onder andere door de opvolgingsproblematiek waar veel ondernemers mee kampen. Hoe gaan zij daarmee om? En wat betekent dit voor de Nederlandse economie? Financieel directeur Ad van Delft heeft onlangs deelgenomen aan dit debat 'Vanzelfsprekendheid i...

Meer lezen

Video Nieuwbouw 'Vijverhof', St. Barbara

16 maart

St. Barbara te Schijndel biedt wonen met zorg en behandeling aan cliënten met lichamelijke aandoeningen of beperkingen en cliënten met dementie.

Bij St. Barbara wordt een renovatie & nieuwbouwproject uitgevoerd. Hiervan verzorgen wij de W-installaties. De bouw van de eerste nieuwe vleugel ‘Vijverhof’, bestemd voor 48 bewoners, is inmiddels gereed. De bewoners hebben er hun intrek genomen.

In deze video is de nieuwbouw van ‘Vijverhof’ te zien.

Meer lezen

Renovatie sporthal De Overlaat Waalwijk

10 maart

Scholengemeenschap De Overlaat in Waalwijk steekt 1,3 miljoen euro in de renovatie van de gelijknamige sporthal. De sporthal wordt van binnen helemaal gestript en als het ware opnieuw opgebouwd. Er vindt ook uitbreiding plaats met een sportzaal. De kantine moet hiervoor het veld ruimen. De werkzaamheden beginnen half maart. Aan het begin van het nieuwe schooljaar moet de 'nieuwe' sporthal klaar zijn.

Vanuit bouwteamverband ontwerpen wij de installaties voor dit project. Het gaat om inst...

Meer lezen

Opening nieuw filiaal Hünkemoller te Sevenum

10 maart

Op donderdag 10 maart is het nieuwe filiaal van Hünkemoller geopend in Sevenum. Wij hebben hier de w- en e-installaties voor verzorgd. Bekijk een aantal foto's van deze oplevering op ons Twitteraccount @VanDelftGroep .

Meer lezen

Publicatie informatiebijeenkomst Bouwgroep De Grassen

03 februari

De Grassen is een uitbreidingswijk die wordt gesitueerd aan de noord oostelijke kant van Vlijmen. Bouwgroep de Grassen is een kleine groep kavelbouwers die met enige regelmaat bijeenkomsten organiseert waarin men zoekt naar slimme en voordelige samenwerkingen voor hun bouwkavel.

Op 8 januari 2015 hebben wij Bouwgroep De Grassen mogen ontvangen voor een informatiebijeenkomst bij ons op kantoor. Tijdens deze bijeenkomst hebben Marc van Delft en Arno de Rooij de toekomstige bewoners van d...

Meer lezen

Verandering van tijd

27 januari

Zijn het nu tijden van verandering of verandering van tijd?

De nieuwe blog van Marc van Delft gaat over het jaar van de omslag.

"Ik heb geen glazen bol, profetische gave of 6de zintuig. Ik kijk gewoon goed om me heen en zie mensen vanuit alle hoeken en kanten invulling geven aan deze Vera...

Meer lezen

Het jaar 2015, ons 120-jarig bestaan

12 januari

Het jaar 2015 is een bijzonder jaar voor ons bedrijf. Dit is namelijk het jaar waarin wij 120 jaar bestaan!

Dit feit laten wij uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit jubileum. U kunt ons volgen via deze website en Social Media @VanDelftGroep.

Meer lezen

Oplevering afdeling scopie FZR

18 december

Vandaag is afdeling scopie opgeleverd bij het Franciscus Ziekenhuis te Roosendaal. Dit is een van de afdelingen waar wij aan het werk zijn in het kader van de renovatie en nieuwbouw van dit ziekenhuis. Door ons team, collega bedrijven en onderaannemers is erg hard gewerkt aan deze transitie. Wij zijn trots op dit resultaat!

Op naar de volgende fase!

Meer lezen

Uitslag vakkanjerwedstrijden

08 december

Onze medewerker Patrick van der Aa heeft het afgelopen jaar deelgenomen aan de Vakkanjerwedstrijden. Met de VakkanjerWedstrijden wil TechniekTalent.nu de vaktrots, het vakmanschap en de instroom van jonge technici een boost geven.

De VakkanjerWedstrijden zijn hét podium voor technisch talent. Door deelname scoren de Vakkanjers een unieke, leerzame ervaring. En: ze zijn met hun topprestaties echte ambassadeurs voor de techniek!

Patrick heeft meegedaan aan deze wedstrijden op het g...

Meer lezen

2e fase renovatie Keyserinnedael

27 november

De tweede fase van de renovatie van Keyserinnedael is aangevangen. In de tweede fase krijgt de buitengevel een nieuw uiterlijk waarbij het dominante rood plaats zal maken voor grijs, wit en zwart. Daarnaast wordt de logistieke entree onder handen genomen waarbij de rolcontainers aan het zicht worden onttrokken. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit voor iedereen die langs de entree loopt of erop kijkt vanuit zijn of haar woning aanzienlijk verbeterd.

Diverse ruimtes worden opnieuw ingedeeld...

Meer lezen

Nieuwe vacature: werkvoorbereider/junior projectleider Technisch Beheer Utiliteit

20 november

Wij zijn op zoek naar een versterking van ons team Technisch Beheer Utiliteit. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande vacature voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Interview met onze vakkanjer

20 november

“Dit is gewoon het mooiste beroep dat er is.” Duidelijke taal van onze eigen Vakkanjer: Patrick van der Aa (Sanitaire- en verwarmingstechniek). Begin december wordt het allemaal misschien nóg mooier als de Vakkanjer een ticket naar WorldSkills 2015 pakt.

Lees hier een interview dat onlangs met Patrick van der Aa is gehouden.

Naam: Patrick van der Aa
Wedstrijdvak: Sanitaire- en verwarmingstechniek
Recente prestatie als Vakkanjer...

Meer lezen

Rekensom met rampketels

10 november

Lees weer een nieuw blog van Marc van Delft . Dit keer gaat het over het actuele onderwerp 'de toename van het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging door niet goed functionerende cv-ketels'.

"Het antwoord als branche kunnen we nu al geven. Sterker we roepen het al vele jaren: een APK voor cv-ketels zoals bij auto’s. Zorg gewoon dat vakbekwame installatiebedrijven met vakbekwame medewer...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap