Nieuwsoverzicht

Blog De klant vraagt er niet om

10 juni

Ellen van Acht van KUUB Centrum particuliere bouw heeft ons geïnspireerd met haar blog op bouwenaanverandering.nl. Haar blog heet: "De klant vraagt er niet om".

Lees hier de volledige blog van Ellen van Acht.

Met deze website willen wij iedereen inspireren die samen met anderen invulling wil geven aan de nieuwe wereld, de wereld die in transitie is. Er zijn ste...

Meer lezen

Eerstesteenlegging nieuwe vleugel 'Parklaan'

09 juni

Op 3 juni jl. werd de ‘eerstesteenlegging’ van de nieuwe vleugel “Parklaan” verzorgd door de heer P. Beijers, bestuurder van Laverhof, samen met een toekomstige bewoner van de Parklaan.

Na het verzorgen van de werktuigkundige installaties in de nieuwbouwvleugel “Vijverhof” op de locatie St. Barbara, welke in september 2014 in gebruik is genomen, is inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de bouw van de tweede vleugel, genaamd Parklaan. Ook hier verzorgt Van Delft Installatie BV de...

Meer lezen

Interview 120 jarig bestaan Van Delft

09 juni

Ter ere van het 120 jarig bestaan zijn Marc van Delft en Ad van Delft geïnterviewd door de Cobouw.

"Door tijdig de bakens te verzetten en in te spelen op nieuwe markten en behoeften, weet Van Delft Installatie uit Nieuwkuijk zich al 120 jaar staande te houden. Ook lanceert Van Delft een website over verandering in de bouw."

Marc van Delft en Ad van Delft zijn samen de vierde generatie die aan het...

Meer lezen

Oplevering zonnepanelendak JVD

05 juni

De ondernemingen JVD Distribution en Van Delft Installatie BV, beide gevestigd op bedrijventerrein ’t Hoog in Nieuwkuijk, hebben de handen ineen geslagen voor een groots project. Het betreft de aanleg van 1416m2 (885 zonnepanelen met een oppervlak van elk 1.6 m2) aan zonnepanelen op het kantoorpand van JVD. Hiermee is dit het grootste zonnepanelen dak in Gemeente Heusden.

Op woensdag 3 juni hebben Arjan Vos (JVD) en Ad van Delft (Van Delft Installatie BV) symbolisch de stekker in het st...

Meer lezen

Nominatie Tim van Hulten koning Willem 1 Award

29 mei

Onze werknemer, Tim van Hulten (17), is genomineerd voor de Koning Willem 1 Award.
Hieraan doen alle ROC's van Nederland mee. De winnaar of winnares krijgt de titel 'student van het jaar' en mag het Koning Willem 1 College vertegenwoordigen op nationaal niveau.

Tim volgt de opleiding Monteur Werktuigkundige Installaties en studeert daar dit jaar op af. 'Weet je, ik vind het al een hele eer dat ze mij hiervoor hebben uitgekozen, want dat had ik nooit verwacht.' aldus Tim van Hulte...

Meer lezen

Van Delft doet mee aan Urban Mining

28 mei

Vandaag hebben wij circa 30 oude computers en beeldschermen - oftewel E-waste - verzameld en af laten voeren in samenwerking met De Lionsclub Waalwijk.

De ingezamelde apparaten worden bij de verwerker gedemonteerd volgens de strengste milieueisen. E-waste bevat vele kostbare stoffen. Specialistische bedrijven herwinnen deze materialen uit de verschillende apparaten en op deze manier wordt tot 97% van de uit E-waste gewonnen materialen...

Meer lezen

Blog Lef in de bouw

26 mei

Ben Hartman van Bouwnext heeft ons geïnspireerd met zijn blog op bouwenaanverandering.nl Zijn blog heet "Lef in de bouw".

Lees hier de volledige blog van Ben Hartman.

Met deze website willen wij iedereen inspireren die samen met anderen invulling wil geven aan de nieuwe wereld, de wereld die in transitie is. Er zijn sterke ontwikke...

Meer lezen

VD Koudetechniek is live

20 mei

In mei 2015 is VD Koudetechniek opgericht in het Noord-Brabantse Nieuwendijk. Als onderdeel van de Van Delft Groep levert, installeert en onderhoudt VD Koudetechniek klimaat- en koeltechnische systemen.

U kunt daarbij denken aan warmtepompen, koel- en vriescellen, computerkoeling, vloerkoeling en vloerverwarming, airconditioning, enzovoorts. Als koudetechnisch bedrijf levert VD Koudetechniek een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. VD Koudetechniek is werkzaa...

Meer lezen

Blog Niemand kan het meer alleen

05 mei

Elly Verburg, directeur van het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf (OTIB) en vaste columnist van Installateurszaken, heeft ons geïnspireerd met haar blog op bouwenaanverandering.nl Haar blog heet "Niemand kan het meer alleen".

Lees hier de volledige blog van Elly Verburg.

Met deze websi...

Meer lezen

Herontwikkeling design hotel Nieuwstraat Breda

04 mei

Van Delft Installatie BV realiseert in opdracht van Bouwbedrijf Van der Ven de herontwikkeling van het Design Hotel te Breda.

Het project Designhotel Nieuwstraat te Breda (“het Erfgoedcomplex”) behelst de restauratie en ontwikkeling van een klooster in de historische binnenstad van Breda, bestaande uit drie 15e- en 16e eeuwse hofwoningen, het bakstenen “Liefdesgesticht” en de Neo-Gotische kapel, tot een vijfsterren hotel. Met de transformatie tot hotel is deze duurzaamheid gewaarborgd....

Meer lezen

Grootste zonnepanelendak gemeente Heusden

01 mei

De ondernemingen JVD Distribution en Van Delft Installatie BV, beide gevestigd op bedrijventerrein ’t Hoog in Nieuwkuijk, hebben de handen ineen geslagen voor een groots project. Het betreft de aanleg van 1416m2 (885 zonnepanelen met een oppervlak van elk 1.6 m2) aan zonnepanelen op het kantoorpand van JVD. Hiermee wordt dit het grootste zonnepanelen dak in Gemeente Heusden.

MVO-gedachtegoed
Toen eenmaal de MVO-gedachte bij JVD Distribution werd uitgezet, werd in e...

Meer lezen

Blog Weet jij waar je in de toekomst geld mee verdient

22 april

Marjet Rutten, marketeer, innovator, aanjager, workshopbegeleleider, spreker en adviseur in de bouwbranche heeft ons weten te inspireren met haar blog op bouwenaanverandering.nl Haar blog heet "Weet jij waar jij in de toekomst je geld mee verdient?"

Lees hier de volledige blog van Marjet.

Met deze website willen wij iedereen inspir...

Meer lezen

Bundeling Eigen Vakschool & InstallatieWerk

21 april

De Eigen Vakschool voor Installatietechniek en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Brabant-Zeeland slaan de handen ineen. Ze werken voortaan samen om leerlingen in de installatiebranche een optimale opleiding en begeleiding te kunnen geven. "Zo combineren we het beste van twee werelden", aldus directeur Toine Bastings van De Eigen Vakschool.

De Eigen Vakschool is inmiddels begonnen met het begeleiden van leerling-werknemers die een BBL-opleiding bij InstallatieWerk volge...

Meer lezen

Blog hij houdt niet van veranderen

16 april

Kris van der Riet, interne procesmanager van Van Delft Installatie, heeft ons weten te inspireren met zijn blog over 'Bouwen aan verandering'. Zijn blog heet "Hij houdt niet van veranderen".

Lees hier de volledige blog van Kris.

Met deze website willen wij iedereen inspireren die samen met anderen invulling wil geven aan de nieuw...

Meer lezen

Bouwenaanverandering.nl is live!

16 april

www.bouwenaanverandering.nl is live! Met deze website willen wij iedereen inspireren die samen met anderen invulling wil geven aan de nieuwe wereld, de wereld die in transitie is. Er zijn sterke ontwikkelingen gaande op het gebied van economie, cultuur, technologie, natuur en milieu. Dit heeft invloed op ieder mens en elk bedrijf. De weg naar deze duurzame samenleving zullen we samen moeten afleggen....

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap