Nieuwsoverzicht

Artikel Leemkachel met warmtepompen

01 december

Op Installatie.nl is er op 8 oktober 2014 een artikel geplaatst over het project Van Helvoirt Groenprojecten.

Leemkachel met warmtepompen

Een duurzaam kantoorpand in de vorm van een kas in Berkel-Enschot wordt grotendeels verwarmd door een leemkachel met twee ingebouwde warmtewisselaars. Het is één van de ideeën uit de koker van de opdrachtgever, technisch uitgevoerd door Van Delft Installatie.

In het buitengebied van Berkel-Enschot staat een bijzonder gebou...

Meer lezen

Bijzonder duurzame nieuwbouw Holmatro

17 november

De huidige locatie van Holmatro aan de Zalmweg is te klein geworden dankzij de toenemende groei. Om ook in de toekomst de levering en kwaliteit van de producten en diensten te kunnen waarborgen, is er besloten om een nieuwe vleugel te bouwen. Bij de verbouwing is de focus gelegd op duurzaamheid. Dit uit zich in alle materiaalkeuzes, een verticale windmolen en een glasgevel met honderden geïntegreerde zonnecellen en 1.100 zonnepanelen op het dak. Hier...

Meer lezen

Blog Ruiter en paard

17 november

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog gepubliceerd genaamd 'Ruiter en paard'.

"Bij paardensport is sprake van een team bestaande uit een ruiter en zijn paard. Alleen wanneer zij elkaar blindelings vertrouwen komen ze als beste uit de barrage. Het vertrouwen met het paard wordt geleidelijk opgebouwd. Stap voor stap wordt de balk steeds een stukje hoger gelegd. Wanneer de hoogte wordt bereikt wordt het aantal hindernissen...

Meer lezen

Virtuele tour Intensive Care en Hartbewaking Bravis Ziekenhuis

13 november

Het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal bevindt zich in een meerjarentraject van nieuwbouw en renovatie. Van Delft Installatie is trots onderdeel te mogen uitmaken van dit project.

Onlangs is een virtuele tour gepubliceerd waarmee u een kijkje kunt nemen op de afdelingen Intensive Care en Hartbewaking.

VOF
Wij hebben een VOF opgericht genaamd Projectrealisatie Intensive Flow voor de renov...

Meer lezen

Publicatie in boek 'Van Maken naar Raken'

13 november

Het nieuwe boek van Marjet Rutten 'Van Maken naar Raken', dat in november uit komt, gaat over strategische marketing in de bouw/vastgoed/installatie. Het boek bevat o.a. 125 mooie voorbeelden uit de sector, waar wij er één zijn.

Ons voorbeeld gaat over onze lerende organisatie met een koppeling naar onze Doe Denk Cirkel. "In een bouwkeet (ook wel de Verbeterkeet genoemd...

Meer lezen

Hoogste Punt fase 3A St. Barbara Schijndel

09 november

De nieuwbouw aan de vleugel van woonzorgcomplex St. Barbara heeft haar hoogste punt bereikt.

Moederorganisatie Laverhof heeft dit woensdag 4 november gevierd in samenzijn van alle bouwpartners. Vanaf 15.00 uur werd de vlag in de top gehesen en was er in ontmoetingsruimte De Refter een samenzijn met een hapje en drankje. Evenals in de vleugel Vijverhof, die in september 2014 is opgeleverd, worden in de vleugel Parklaan 48 dementerende bewoners gehuisvest.

Er komen 6 woongroepen v...

Meer lezen

Makeover Voedselbank Breda

21 oktober

Op 16 oktober 2015 heeft de Voedselbank te Breda een 'extreme makeover' gekregen. Als partner van Winters Bouw en Tes hebben wij deze makeover, samen met 35 bouwpartners, montage leerlingen en leermeesters, gerealiseerd. Naast het creëren van een nieuwe wachtruimte, spreekkamer/vergaderruimte, keuken en sanitaire ruimten, werd ook de winkelruimte van de voedselbank aangepakt, een nieuwe geïsoleerde gevel geplaatst, het dak vernieuwd en geïsoleerd en een nieuwe entree gemaakt.

Van Delft...

Meer lezen

Goed ventileren maar dan wel tochtvrij

03 september

Onlangs is er een artikel gepubliceerd in het vakblad Installatietotaal. Dit artikel gaat over textiele luchtverdeelpanelen van BLT Luchttechniek welke zijn geïnstalleerd in de vergaderruimten van Weener XL door Van Delft Installatie BV.

Lees hieronder het volledige artikel.

Meer lezen

BRL 6000-21 gecertificeerd

27 augustus

Vanaf heden is Van Delft Installatie BV BRL 6000-21 gecertificeerd.

Dit is een verplichte certificering voor het ontwerpen, installeren en beheren van bodem energiesystemen van individuele woningen, woongebouwen en utiliteitsgebouwen.

Bent u benieuwd wat wij voor u op het gebied van bodem energiesystemen kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor (vrijblijvende) informatie!

Meer lezen

Simulatie MFA Dussen

30 juli

Van Delft Installatie BV realiseert in samenwerking met Vaessen en bureau Bos de nieuwe MFA Dussen in de gemeente Werkendam. Wij zijn binnen dit project verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

In de nieuwe MFA te Dussen ontmoeten sport, onderwijs, welzijn en zorg elkaar. Een mooi voorbeeld van de inpassing van het sociaal domein binnen het brede school concept. Het nieuwe ontmoetingscentrum gelegen in het hart van het dorp Dussen.

Bekijk hi...

Meer lezen

Cleanroom bij Anopanel te Eindhoven

23 juli

Schoon produceren wordt steeds belangrijker voor de High Tech OEM-ers (Original Equipment Manufacturers). Hun processen vinden plaats in een ultra clean vacuüm omgeving (UCV). High Tech klanten hebben hiervoor een Universele Cleaning Code ontwikkeld.

Anopanel bv te Eindhoven krijgt als toeleverancier te maken met de “Grades” die in de TPD (Technical Product Description) beschreven staan. Daarom neemt Anopanel een cleanroom in gebruik om aan alle eisen te kunnen voldoen en zo het door de...

Meer lezen

Innovatieve aanpak resulteert in maatwerk

09 juli

In "Bouwen aan de Zorg", een vaktijdschrift over de bouw en ontwikkeling in de zorg voor de Benelux, is onlangs een artikel gepubliceerd over het Scopiecentrum in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

"Voor de renovatie van de kliniek van het ziekenhuis ontstond een verrassende maar ook innovatieve aanpak, een die inmiddels al geresulteerd heeft in een nieuw scopiecentrum en een gloednieuwe IC/CCU-afdeling in aanloop naar de renovatie van de kliniek zelf. De innovatieve aanpak bleek...

Meer lezen

Van Delft steunt Stichting Leergeld Heusden

02 juli

Op 2 juli 2015 hebben wij ter gelegenheid van ons 120-jarig jubileum een cheque van € 2.500,- overhandigd aan Stichting Leergeld Heusden.

In juni hebben wij ons 120-jarig jubileum gevierd middels een relatie-evenement wat in het teken stond van ‘bouwen aan verandering’. Wij hebben tevens een platform, www.bouwenaanverandering.nl, gecreëerd als cadeau aan de wereld. Wij willen hiermee iedereen inspireren die samen met anderen invulling willen geven aan een nieuwe wereld...

Meer lezen

Onthulling 'Buurtbenkske' de Pannehoeve

25 juni

Bij de ingang van de Pannehoeve in Helmond is op 24 juni 2015 een 'Social Sofa' officieel onthuld. De van oorsprong kale betonnen bank is door jongeren van de LEVgroep en Scouting Leonardus, vrijwilligers uit de wijk en cliënten van de Pannehoeve geleidelijk aan omgetoverd tot een prachtige bank voor de hele buurt. Het heeft dan ook de naam 'Buurtbenkske' gekregen.

De Social Sofa is een schenking van Adriaans Bouwgroep en Van Delft Groep aan d...

Meer lezen

Nieuwe vacature: CAD-engineer/BIM-modelleur

24 juni

Wij zijn op zoek naar een CAD-engineer/BIM-modelleur werktuigbouwkundige installaties. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande vacature voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap