Nieuwsoverzicht

Publicatie in boek 'Van Maken naar Raken'

13 november

Het nieuwe boek van Marjet Rutten 'Van Maken naar Raken', dat in november uit komt, gaat over strategische marketing in de bouw/vastgoed/installatie. Het boek bevat o.a. 125 mooie voorbeelden uit de sector, waar wij er één zijn.

Ons voorbeeld gaat over onze lerende organisatie met een koppeling naar onze Doe Denk Cirkel. "In een bouwkeet (ook wel de Verbeterkeet genoemd...

Meer lezen

Hoogste Punt fase 3A St. Barbara Schijndel

09 november

De nieuwbouw aan de vleugel van woonzorgcomplex St. Barbara heeft haar hoogste punt bereikt.

Moederorganisatie Laverhof heeft dit woensdag 4 november gevierd in samenzijn van alle bouwpartners. Vanaf 15.00 uur werd de vlag in de top gehesen en was er in ontmoetingsruimte De Refter een samenzijn met een hapje en drankje. Evenals in de vleugel Vijverhof, die in september 2014 is opgeleverd, worden in de vleugel Parklaan 48 dementerende bewoners gehuisvest.

Er komen 6 woongroepen v...

Meer lezen

Makeover Voedselbank Breda

21 oktober

Op 16 oktober 2015 heeft de Voedselbank te Breda een 'extreme makeover' gekregen. Als partner van Winters Bouw en Tes hebben wij deze makeover, samen met 35 bouwpartners, montage leerlingen en leermeesters, gerealiseerd. Naast het creëren van een nieuwe wachtruimte, spreekkamer/vergaderruimte, keuken en sanitaire ruimten, werd ook de winkelruimte van de voedselbank aangepakt, een nieuwe geïsoleerde gevel geplaatst, het dak vernieuwd en geïsoleerd en een nieuwe entree gemaakt.

Van Delft...

Meer lezen

Goed ventileren maar dan wel tochtvrij

03 september

Onlangs is er een artikel gepubliceerd in het vakblad Installatietotaal. Dit artikel gaat over textiele luchtverdeelpanelen van BLT Luchttechniek welke zijn geïnstalleerd in de vergaderruimten van Weener XL door Van Delft Installatie BV.

Lees hieronder het volledige artikel.

Meer lezen

BRL 6000-21 gecertificeerd

27 augustus

Vanaf heden is Van Delft Installatie BV BRL 6000-21 gecertificeerd.

Dit is een verplichte certificering voor het ontwerpen, installeren en beheren van bodem energiesystemen van individuele woningen, woongebouwen en utiliteitsgebouwen.

Bent u benieuwd wat wij voor u op het gebied van bodem energiesystemen kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor (vrijblijvende) informatie!

Meer lezen

Simulatie MFA Dussen

30 juli

Van Delft Installatie BV realiseert in samenwerking met Vaessen en bureau Bos de nieuwe MFA Dussen in de gemeente Werkendam. Wij zijn binnen dit project verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

In de nieuwe MFA te Dussen ontmoeten sport, onderwijs, welzijn en zorg elkaar. Een mooi voorbeeld van de inpassing van het sociaal domein binnen het brede school concept. Het nieuwe ontmoetingscentrum gelegen in het hart van het dorp Dussen.

Bekijk hi...

Meer lezen

Cleanroom bij Anopanel te Eindhoven

23 juli

Schoon produceren wordt steeds belangrijker voor de High Tech OEM-ers (Original Equipment Manufacturers). Hun processen vinden plaats in een ultra clean vacuüm omgeving (UCV). High Tech klanten hebben hiervoor een Universele Cleaning Code ontwikkeld.

Anopanel bv te Eindhoven krijgt als toeleverancier te maken met de “Grades” die in de TPD (Technical Product Description) beschreven staan. Daarom neemt Anopanel een cleanroom in gebruik om aan alle eisen te kunnen voldoen en zo het door de...

Meer lezen

Innovatieve aanpak resulteert in maatwerk

09 juli

In "Bouwen aan de Zorg", een vaktijdschrift over de bouw en ontwikkeling in de zorg voor de Benelux, is onlangs een artikel gepubliceerd over het Scopiecentrum in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

"Voor de renovatie van de kliniek van het ziekenhuis ontstond een verrassende maar ook innovatieve aanpak, een die inmiddels al geresulteerd heeft in een nieuw scopiecentrum en een gloednieuwe IC/CCU-afdeling in aanloop naar de renovatie van de kliniek zelf. De innovatieve aanpak bleek...

Meer lezen

Van Delft steunt Stichting Leergeld Heusden

02 juli

Op 2 juli 2015 hebben wij ter gelegenheid van ons 120-jarig jubileum een cheque van € 2.500,- overhandigd aan Stichting Leergeld Heusden.

In juni hebben wij ons 120-jarig jubileum gevierd middels een relatie-evenement wat in het teken stond van ‘bouwen aan verandering’. Wij hebben tevens een platform, www.bouwenaanverandering.nl, gecreëerd als cadeau aan de wereld. Wij willen hiermee iedereen inspireren die samen met anderen invulling willen geven aan een nieuwe wereld...

Meer lezen

Onthulling 'Buurtbenkske' de Pannehoeve

25 juni

Bij de ingang van de Pannehoeve in Helmond is op 24 juni 2015 een 'Social Sofa' officieel onthuld. De van oorsprong kale betonnen bank is door jongeren van de LEVgroep en Scouting Leonardus, vrijwilligers uit de wijk en cliënten van de Pannehoeve geleidelijk aan omgetoverd tot een prachtige bank voor de hele buurt. Het heeft dan ook de naam 'Buurtbenkske' gekregen.

De Social Sofa is een schenking van Adriaans Bouwgroep en Van Delft Groep aan d...

Meer lezen

Nieuwe vacature: CAD-engineer/BIM-modelleur

24 juni

Wij zijn op zoek naar een CAD-engineer/BIM-modelleur werktuigbouwkundige installaties. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande vacature voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Het Slimme Badkamer Concept

24 juni

Het Slimme badkamer concept is ontwikkeld door Rooms for Care. De Slimme kamer biedt maximaal gebruiksgemak bij een gering ruimtebeslag door geïntegreerde oplossingen, zoals de draaiwand met wastafel en doorgeefkasten voor o.a. linnengoed en wasgoed. Dankzij de draaiwand biedt de Slimme badkamer een maximale kamergrootte.

In renovatie trajecten kan Rooms For Care in 6 dagen een kamer volledig renoveren, van een Slimme Badkamer en een nieuwe vaste inrichting voorzien. Door verregaande...

Meer lezen

Nieuwe vacature: servicemonteur woningbouw

23 juni

Wij zijn op zoek naar een versterking van ons team Technisch Beheer Woningbouw. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande vacature voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Blog duurzaam bouwen is duur

15 juni

Carl-Peter Goossen van Bouwquest heeft ons geïnspireerd met zijn blog op bouwenaanverandering.nl Zijn blog heet 'Duurzaam bouwen is duur - business as usual is onbetaalbaar'.

Lees hier de volledige blog van Carl-Peter Goossen.

Met deze website willen wij iedereen inspireren die sa...

Meer lezen

Blog Wat niet verandert is de mens

12 juni

Kees Kelder van Klicket Advies heeft ons geïnspireerd met zijn blog op bouwenaanverandering.nl. Zijn blog heet: ‘' Wat niet verandert is de mens".

Lees hier de volledige blog van Kees Kelder.

Met deze website willen wij iedereen inspireren die samen met anderen invulling wil geven aan de nieuwe wereld, de wereld die in transitie is. Er zijn sterke ontwikkel...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap