Nieuwsoverzicht

Blog 'Installateur als kamikaze-piloot'

11 april

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd 'Installateur als kamikaze-piloot'.

Nul-Op-de-Meter (NOM)-pilots zijn nog geen onverdeeld succes. “Dat wisten we en dat hadden we ook verwacht”, zo klinkt het bij monde van de voorzitter van de Stroomversnelling. We zijn namelijk bezig met NOM-prototyping en NOM-pilotprojecten....

Meer lezen

Publicaties over Hotel Nassau te Breda

08 april

Omroep Brabant en BredaVandaag.nl hebben beide een artikel gepubliceerd over Hotel Nassau te Breda.

De artikelen gaan over het hotel Nassau in Breda dat op 2 mei haar deuren zal openen. Hotel Nassau is het eerste vijfsterren hotel van Brabant. Vijf panden, waarvan drie hofhuizen met een roemrijke historie, vormen samen met de kapel aan het Kloosterplein het nieuwe hotel. Het hotel gaat deel uitmaken van de Autograph Collection Hotels van Marriott.

De Van Delft Groep is bij dit p...

Meer lezen

Interview over Huter toiletmodule

04 april

Het blad InstallatieNieuws heeft op 31 maart jl. een artikel uitgebracht over de geïnstalleerde Huter toiletmodule van Geberit. Deze toiletmodule is voor het eerst in Nederland toegepast bij het project St. Barbara te Schijndel (waarbij wij de W-installaties hebben verzorgd). In dit artikel vertelt projectleider Sander Nederend over zijn ervaringen met de installatie van deze toiletmodule.

Meer lezen

Interview over Molenhoef te Rosmalen

23 maart

Op 14 maart 2016 heeft Galvano uit Eindhoven een magazine uitgebracht met daarin een artikel 'Bij Galvano zijn onze klanten in goede handen'.

Het artikel betreft een interview met Mark Tausch (teamleider Woningbouw) over het project Molenhoef te Rosmalen. Mark vertelt in dit interview over de samenwerking tussen de Van Delft Groep en Galvano. Bij dit project heeft Van Delft Installatie BV de W-Installaties verzorgd.

Het interview kunt u hieronder teruglezen:

Meer lezen

Uitbreiding winkelcomplex Jansen-Noy te Sevenum

22 maart

Op 10 maart heropende winkelcomplex Jansen-Noy te Sevenum haar deuren na anderhalf jaar verbouwen. De recente verbouwing is de grootste in de geschiedenis van het ruim tachtig jaar bestaande familiebedrijf. Jansen-Noy is uitgebreid van 2500m2 naar ruim 4000m2. Het project is in 3 fases opgeleverd, de Hunkemöller was hier een onderdeel van.

Bij dit project heeft Van Delft Installatie BV de W- en E-Installaties verzorgd.

Meer lezen

Oplevering Nieuwbouw Sportaccommodatie SHJ te Drunen

16 maart

Onlangs heeft de Van Delft Groep het nieuwbouwproject Sportaccommodatie SHJ te Drunen opgeleverd. Het nieuwe pand bevindt zich in de nieuwbouwwijk Dillenburg in Drunen en is voorzien van een turnhal, een recreatie (gym)zaal, een danszaal en een dojo (zaal waar Judo beoefend wordt).

Bij dit project hebben wij de werktuigbouwkundige installaties uitgevoerd.

Meer lezen

De kracht achter bouwen aan verandering

23 februari

‘Het is niet de sterkste die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen aan veranderingen’ is een uitspraak van Charles Darwin.

Binnen de installatietechniek zijn er constant veranderingen en het is belangrijk om met deze veranderingen mee te bewegen. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring! Vertel uw verhaal aan anderen via onze blog. Participeer en inspireer:...

Meer lezen

Allereerste blauwe paal bij Bol.com geplaatst

17 februari

Gisteren ging de eerste (blauwe) paal in de grond t.b.v. de bouw van het fulfilment center van Bol.com te Waalwijk en wij waren er bij!

Het logistieke centrum wordt gebouwd aan de Kloosterheulweg in Waalwijk. Bol.com is daarmee het eerste bedrijf dat zich vestigt op bedrijventerrein Haven Acht. Het magazijn van de internetwinkel wordt zeventien meter hoog, waardoor er 135.000 vierkante meter vloeroppervlakte (zo’n 26 voetbalvelden) beschikbaar komt. Bol.co...

Meer lezen

Blog 'Van holbewoner naar NOM-bewoner'

15 februari

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog gepubliceerd genaamd 'Van holbewoner naar NOM-bewoner'.

Het mooie van de mens is dat iedere persoon uniek is. Niemand is het zelfde en gelukkig maar, wat zou het anders een saaie boel worden. Voor de regelmakers in ons landje maakt dit feit hun werk echter bijzonder ingewikkeld. Maar ook voor installatietechneuten die systemen moeten ontwik...

Meer lezen

Artikel Voedselbank Breda

01 februari

Onlangs heeft Winters Bouw & Ontwikkeling uit Breda een magazine uitgebracht met daarin een artikel 'Extreme makeover voor Voedselbank Breda'.

Op 16 oktober 2015 heeft de Voedselbank te Breda een 'extreme makeover' gekregen. Als partner van Winters Bouw en Tes hebben wij deze makeover, samen met 35 bouwpartners, montage leerlingen en leermeesters, gerealiseerd.

Van Delft Groep had in dit project de verantwoordelijkheid voor het ontwerp van de rioleringsinstallatie, de waterin...

Meer lezen

Nieuwbouw distributiecentrum Bol.com te Waalwijk

28 januari

In het Brabants Dagblad is er een artikel geplaatst over de nieuwbouw distributiecentrum van Bol.com.

Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen gaat het nieuwe distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk bouwen. Regiodirecteur Arno van den Thillart van Van Wijnen bevestigt dat zijn bedrijf de opdracht heeft gekregen. Hij gaat de klus samen met andere bedrijven uit de regio uitvoeren.

Van Wijnen werkt als hoofdaannemer samen met onder meer de Van Delft Groep uit Nieuwkui...

Meer lezen

Artikel Bravis Ziekenhuis te Roosendaal

25 januari

Onlangs heeft Winters Bouw en Ontwikkeling uit Breda een magazine uitgebracht met daarin het artikel 'Bouw in één keer goed & voorkom faal- en herstelkosten'.

Het artikel gaat over het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. De Van Delft Groep is bij dit project verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige installaties.

Lees hieronder het volledige artikel:

Meer lezen

Nieuwe vacatures: junior engineer W en werkvoorbereider E

12 januari

Wij zijn op zoek naar een junior engineer W-installaties en een werkvoorbereider E-installaties. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Gewijzigde bedrijfsgegevens

04 januari

Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze activiteiten per 01-01-2016 gebundeld en ondergebracht in de onderstaande werkmaatschappijen:

- Van Delft Installatiebeheer B.V. voor al uw beheeractiviteiten

- Van Delft Installatieprojecten B.V. voor al uw utilitaire projecten

- Van Delft Installatie B.V. voor al uw woningbouw- en kleine klussenprojecten

Deze werkmaatschappijen blijven haar activiteiten continueren vanuit het pand van de Van Delft Gr...

Meer lezen

Kennis en samenwerking is essentieel

07 december

In de december editie van InstallatieNieuws is een interview met commercieel/technisch directeur Marc van Delft gepubliceerd.

"Het totaalinstallatiebedrijf Van Delft Groep in Nieuwkuijk bestaat 120 jaar. De belangrijkste ingrediënten zijn: kennis, kennis, kennis."

Lees het gehele interview:

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap