Nieuwsoverzicht

Oplevering dagverpleging Bravis Ziekenhuis

01 augustus

Op vrijdag 29 juli is de compleet gerenoveerde afdeling 'Dagverpleging' in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal opgeleverd.

Van Delft realiseerde samen met Winters Bouw & Ontwikkeling en TES (VOF Projectrealisatie Intensive Flow) een compleet vernieuwde afdeling in twee van de vleugels van het ziekenhuis. Het afgelopen half j...

Meer lezen

Collega's gezocht

21 juli

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een leerling monteur elektra, een elektramonteur kortlopende projecten, een werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten, engineers (W/E) en tekenaars (W/E).

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Wij komen graag met jou in contact!

Meer lezen

BREEAM Excellent certificaat voor nieuwbouw Holmatro

18 juli

In 2015 is de huidige locatie van Holmatro aan de Zalmweg te Raamsdonksveer uitgebreid. Bij de verbouwing en uitbreiding is de focus gelegd op duurzaamheid. Dit heeft zich geuit in alle materiaalkeuzes, een verticale windmolen, een glasgevel met honderden geïntegreerde zonnecellen en 1.100 zonnepanelen op het dak. Hiermee heeft het bedrijf en haar bouwpartners zich ingezet voor het behalen voor de BREEAM certificering.

Het resultaat
De uiteindelijke score is 74,19%...

Meer lezen

Nieuwbouw Eikendonk te Waalwijk

13 juli

De Van Delft Groep tekende op 8 juli het contract voor de nieuwbouw bij Eikendonk te Waalwijk. In opdracht van Stichting Schakelring zullen er 32 woningen gebouwd worden, dit biedt ruimte aan mensen die revalideren of een chronische lichamelijke beperking hebben. Naast de 32 woningen komen er drie gemeenschappelijke huiskamers, behandel- en kantoorruimten en twee liften. Het totale gebruiksoppervlak bedraagt 2670 m2 en is verdeeld over drie bouwlagen. Het nieuwe gebouw zal door middel van twe...

Meer lezen

Vorderingen van Bol.com te Waalwijk

13 juli

Het fulfilment center van Bol.com te Waalwijk vordert gestaag. Op 16 februari ging de eerste paal de grond in en nu begint het gebouw steeds meer vorm te krijgen.

Het project, wat in samenwerking met Van Wijnen Bouw Rosmalen wordt gerealiseerd beslaat circa 50.000 m² aan grondoppervlakte en met de verdiepingsvloeren 135.000 m² aan vloeroppervlak. Hierbij verzorgen wij de werktuigkundige installaties.

Een mooi en uitdagend project waar we trots op mogen zijn!

Meer lezen

VD Koudetechniek wint de Daikin Award 2016!

11 juli

Wij feliciteren onze zusteronderneming VD Koudetechniek met het winnen van de Daikin Award 2016!

Het total solution kantorenproject van Holmatro dat VD Koudetechniek realiseerde in Raamsdonksveer haalde de meeste publieksstemmen binnen en kreeg de hoogste waardering van de jury tijdens de feestelijke uitreiking in New York. Dit betekent dat het project het meest duurzaam, vernieuwend of bijzonder is.

Een mooie mijlpaal!

Meer lezen

Vacature: engineer elektrotechnische installaties

08 juli

Naast een engineer werktuigkundige installaties zijn wij ook op zoek naar een engineer elektrotechnische installaties.

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?
Wij komen graag in contact!

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Blog: slik, we zijn niet meer nodig

04 juli

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd 'Slik, we zijn niet meer nodig'.

"Het is goed dat je regelmatig een spiegel wordt voorgehouden. Dat houd je scherp. Wel even slikken dat ik tot één van die installateurs behoor die niet meer nodig zijn, en dat ik tot de groep van onhandige en domme behoor. Bedankt voor het inzicht. Hier moet ik dus iets mee."

Meer lezen

Symposium Doe jij nog mee in 2020

23 juni

Op 9 juni jl. organiseerde Bouwend Nederland, Uneto-VNI en EGM Architecten een symposium met als thema "doe jij nog mee in 2020?"

De middag stond in het teken van hoe we als sector omgaan met de veranderingen die op ons afkomen, of en hoe we de kansen proberen te benutten en of wij onszelf opnieuw uitvinden of gaan we door op de oude voet. Diverse...

Meer lezen

Vacature: engineer werktuigkundige installaties

13 juni

Wij zijn op zoek naar een engineer werktuigkundige installaties.

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?
Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Oplevering nieuwbouw en renovatie Schoonoord

07 juni

Op vrijdag 27 mei jl. is het project "nieuwbouw en renovatie Schoonoord" te Groesbeek opgeleverd. Het gebouw op locatie Schoonoord is bestemd voor Stichting Pluryn welke zich inzet voor jongeren en (jong) volwassenen met complexe vraagstukken om zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij, in alle facetten van het dagelijks leven.

Het gebouw
Het gebouw omvat een woon/zorglocatie met 25...

Meer lezen

Nieuwbouw MFA te Dussen

20 mei

Op 24 april 2016 is de nieuwbouw gestart van MFA te Dussen, gemeente Werkendam. In deze multifunctionele accommodatie wordt opgenomen: 2 basisscholen, een kinderopvang, een bibliotheek, een buurthuis, een sportzaal en een turnzaal.

Van Delft Installatieprojecten BV is verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanleggen van: goten en hemelwaterafvoeren, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties, CCTV-installati...

Meer lezen

Nieuwbouw 32 woningen Geerpark te Vlijmen

18 mei

Begin april is de bouw gestart van de nieuwbouw woningen in het Geerpark te Vlijmen.

Geerpark, waar in totaal zo’n 800 woningen worden gerealiseerd, is door het Rijk bestempeld als een van de 19 Excellente Gebieden in ons land. Samen met bouwpartner Janssen de Jong Bouw werken wij hier aan energiezuinige 32 woningen, welke naar verwachting rond november 2016 opgeleverd worden.

Van Delft Installatie is verantwoordelijk voor het loodgieterswerk, de mechanische ventilatie en de cv....

Meer lezen

Opening vijfsterrenhotel Nassau te Breda

04 mei

Op maandag 2 mei opende Hotel Nassau te Breda voor het eerst haar deuren. BN DeStem heeft hierover een mooi artikel gepubliceerd, Stappen & Shoppen heeft indrukwekkende foto's online gezet die gemaakt zijn tijdens de opening en Omroep Brabant heeft een video gemaakt, welke allen hieronder zijn te zien.

Het hotel opent officieel pas op 15 september, maar vanaf mei is er een zogeheten 'soft opening' en kan er alvast worden proefgedraaid. Hotel Nassau is het eerste vijfsterrenhotel van...

Meer lezen

Oplevering tweede vleugel verpleeghuis St. Barbara te Schijndel

15 april

Donderdag 31 maart 2016 heeft de (deel)oplevering plaatsgevonden van de nieuwbouw van de tweede vleugel ‘Parklaan’ achter het St. Barbara aan de Eerdsebaan in Schijndel.

De vleugel telt 3 woonlagen waar in totaal 6 kleinschalige woongroepen van ieder acht bewoners gevestigd zullen worden. Het totale project omvat 96 zorgappartementen verdeeld over twee gekoppelde gebouwen en een facilitairgebouw voor st. Barbara en hun zusterinstelling. De totale oplevering van het verpleeghuis zal beg...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap