Nieuwsoverzicht

Kom jij ons team versterken?

23 februari

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons team willen versterken! Bekijk onze actuele vacatures in het overzicht.

Hopelijk zien wij elkaar snel!

Meer lezen

Voortgangsfilmpje Breepark in Breda

15 februari

Bekijk nu het voortgangsfilmpje van de bouw van het evenementencomplex "De Bavelse Berg" Breepark te Breda van de maand februari.

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie aan de A27, aan de oostkant van Breda. Het gebied omvat 44 hectare. Het project omvat een 20 meter hoge evenementenhal met een vloeroppervlakte van 8300 vierkante meter. De hal biedt plaats aan ongeveer 12.500 bezoekers. Breepark is dus de ideale locatie voor concerten, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Het c...

Meer lezen

Vacature elektromonteur kortlopende projecten

13 februari

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur kortlopende projecten.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Vacature werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten

13 februari

Wij zijn op zoek naar een werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nefit

07 februari

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009
Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compac of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin...

Meer lezen

Project “Bol.com” genomineerd voor internationale BREEAM Award

25 januari

Acht Nederlandse projecten zijn genomineerd voor de ‘Oscars’ onder de duurzame gebouwen, de internationale BREEAM Awards. Wij zijn trots dat het distributiecentrum van Bol.com daar één van is.

In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Het project, wat in samenwerking met Van Wijnen Bouw Rosmalen wordt gerealiseerd, bestaat circa 50.000 m2 aan grondoppervlakte en met de verdiepingsvloeren 135.000 m2 aan vloeroppervlakte. Bij dit p...

Meer lezen

Voortgangsfilmpje december Breepark te Breda

18 januari

Bekijk nu het voortgangsfilmpje van de bouw van het evenementencomplex "De Bavelse Berg" Breepark te Breda van de maand december.

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie aan de A27, aan de oostkant van Breda. Het gebied omvat 44 hectare. Het project omvat een 20 meter hoge evenementenhal met een vloeroppervlakte van 8300 vierkante meter. De hal biedt plaats aan ongeveer 12.500 bezoekers. Breepark is dus de ideale locatie voor concerten, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Het co...

Meer lezen

Artikel project Arcadis te Amersfoort

12 januari

Lees nu een leuk artikel in het blad van Winters Bouw & Ontwikkeling over het project Arcadis te Amersfoort waar wij de W-installaties hebben uitgevoerd.

Het artikel gaat over de renovatie en herinrichting van het kantoor Arcadis. Het pand is niet meer bij de tijd en daarom is besloten over te gaan tot renovatie en herinrichting van het huidige pand.

Lees hieronder het artikel:


Meer lezen

Vacature monteur W-installaties

20 oktober

Wij zijn op zoek naar een monteur W-installaties.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Vacature monteur E-installaties

20 oktober

Wij zijn op zoek naar een monteur E-installaties.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Blog: W en E samen in installatie-alfabet

18 oktober

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: 'W+E samen in installatie-alfabet'.

"Ik heb eens voor de grap de exposantenlijst van de installatiebeurs in Hardenberg die jaarlijks in september wordt gehouden naast die van de vakbeurs Energie gelegd. Tussen beide beurzen zit niet meer dan drie weken. Je zou verwachten dat er veel overlap is, aangezien de installatiesector een belangrijke branche is om vorm en inhoud te gaan geven aan de energietransitie. Niets is mi...

Meer lezen

Start nieuwbouw Eikendonk te Waalwijk

05 oktober

Op 4 oktober 2016 is door twee bewoners van Eikendonk het eerste beton gestort van 32 nieuwe woningen en een nieuwe behandelruimte op het terrein van woonzorgcentrum Eikendonk, onderdeel van stichting Schakelring.

In augustus is een deel van het oude gebouw gesloopt om ruimte te maken voor de nieuwbouw van 18 woningen voor mensen met somatische (lichamelijke) beperkingen en 14 studio’s voor revalidatie. Deze appartementen gaan twee bestaande paviljoens van Eikendonk vervangen om te vo...

Meer lezen

Van Delft Groep partner van AANtWERK

04 oktober

Onlangs zijn wij partner geworden van het platform ‘AANtWERK’. Dit is een platform waar werkgevers elkaar ontmoeten en elkaar inspireren op het gebied van de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

AANtWERK is een initiatief van IBN, Weener XL en WSD en diverse werkgevers uit de regio Noordoost-Brabant, en is ontstaan vanuit de behoefte om elkaar en anderen te inspireren en te informeren over MVO. Wij als Van Delft...

Meer lezen

Opening dagopname van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal

20 september

Vrijdag 16 september is de Dagopname afdeling van het Bravis ziekenhuis te Roosendaal in gebruik genomen. De oude Dagverpleging heeft plaatsgemaakt voor een open ruimte die plaats biedt voor 36 patiënten. Op de nieuwe Dagopname zijn geen aparte kamers, de patiënt verblijft in een sfeervolle, open ruimte. De afdeling biedt ook plaats aan kinderen die voor een paar uur in de Roosendaalse locatie worden opgenomen.

Van Delft realisee...

Meer lezen

Interview over Bol.com

08 september

Het vakblad 'Installatie en Sanitair' heeft een interview met Marc van Delft en Tjerk van Opzeeland gepubliceerd.

Het interview gaat over het project bij Bol.com. In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Den Doorn Installatietechniek uit Nieuwendijk verzorgt het loodgieterswerk en wij dragen zorg voor de klimaatinstallatie.

Directeur Marc van Delft: "Dit is de grootste opdracht in ons bestaan".
Directeur Tjerk van Op...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap