Nieuwsoverzicht

Miranda aan het woord

23 november

Lees hieronder het interview met onze teamleider administratie Miranda Boer:

Meer lezen

BOB Debat Duurzame inzetbaarheid

16 november

Onlangs heeft Ad van Delft samen met tien andere deelnemers deelgenomen aan een debat over duurzame inzetbaarheid.

Er is samen met de ondernemers gesproken over de hobbels, kansen en (on)mogelijkheden op weg naar duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. We werken langer door tot aan ons pension, digitalisering en robotisering vragen andere kennis en vaardigheden, en werkdruk en fysieke belasting zorgen voor hoog verzuim. Voldoende aanleiding tot een interessant debat met de ondern...

Meer lezen

Renovatie Schubertsingel te 's-Hertogenbosch

25 oktober

Een paar weken geleden zijn we gestart met het aanbrengen van de installaties van het project "Schubertsingel 32" in Den Bosch. Bij dit project verzorgen wij de E en W installaties.

Het voormalige kantoorpand van Rijkswaterstaat, dat schuin tegenover het Provinciehuis staat, wordt omgebouwd tot 97 appartementen en een tandartspraktijk. Om de 97 appartementen in werkelijkheid te brengen, worden er bovenop het bestaande pand van 3 verdiepingen nog 2 verdiepingen opgebouwd. De appartemente...

Meer lezen

Nieuwe stichting: Vrienden van De Overlaat

24 oktober

Samen met 35 lokale ondernemers heeft de Van Delft Groep een nieuwe stichting opgericht: "Vrienden van De Overlaat". Het doel van deze stichting is dat het onderwijs zo goed mogelijk aansluit bij de beroepspraktijk.

In de Langstraat gaan 35 bedrijven intensief samenwerken met VMBO-opleiding De Overlaat. Hiervoor zijn de eerste afspraken al gemaakt. Mensen uit het bedrijfsleven komen lesgeven bij SG De Overlaat, docenten van SG De Overlaat worden op de hoogte gebracht va...

Meer lezen

Richard aan het woord

19 oktober

Lees hieronder het interview met onze leerling-monteur Richard Bodar:

Hallo! Mijn naam is Richard Bodar, 18 jaar oud en ik ben 8 maanden werkzaam bij de Van Delft Groep als leerling-monteur.

Mijn werkdag begint iedere dag op de zaak met het inladen van de spullen in de bus en om koffie te drinken met mijn collega’s. Daarna gaan we naar onze eerste klus. Ik werk op de serviceafdeling en de werkzaamheden zijn erg afwisselend. Nu houd ik me vooral bezig met het ver...

Meer lezen

Blog: Waarom willen installateurs geen geld verdienen?

05 oktober

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: "Waarom willen installateurs geen geld verdienen?"

Deze vraag houdt mij al vele jaren bezig maar een bevredigend antwoord heb ik eerlijk gezegd nog niet gevonden.

Zeker nu de markt aantrekt en daarnaast goed vakbekwaam personeel steeds schaarser aan het worden is, zóu je denken dat installateurs ieder boekjaar met een mooi positief financieel resultaat afsluiten. Een resultaat waar we trots op mogen zij...

Meer lezen

Vacature projectleider/werkvoorbereider kortlopende installaties (W)

05 september

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur kortlopende projecten.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Bussen voorzien van RFID Chips

05 september

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij binnen de Van Delft Groep continu bezig met verbeteringen. Een actueel punt is onze voorraad aan onderdelen. Onze missie is om onze klanten met één bezoek te kunnen helpen. Een goede voorraad is hierbij van essentieel belang! Momenteel zijn we druk bezig om de bussen van onze servicemonteurs te voorzien van RFID Chips (radio requency identification).

In april zijn we gestart met een pilot en dit bevalt zo goed...

Meer lezen

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum te Vught

30 augustus

Van Delft Installatieprojecten BV heeft de opdracht gekregen om het door KOW ontworpen en voor opdrachtgevers en gebruiker gemeente Vught en stichting Leijestroom IKC in Vught Zuid te realiseren.

Onlangs werd door wethouder Potters en de kinderen die daar straks les en opvang krijgen de nieuwe naam 'ontdekt'; De Avonturier. De bouw start direct na de vakantie en gaat volgens de planning een jaar duren.

In h...

Meer lezen

Ardjoena aan het woord!

22 augustus

Lees hieronder het interview met onze hulpmonteur Ardjoena Junaidi:

Hoi! Mijn naam is Ardjoena Junaidi, 20 Jaar oud en ik ben nu ongeveer 3,5 jaar werkzaam binnen de Van Delft Groep als hulpmonteur installatietechniek voor utilitaire projecten.

Mijn werkdag begint met een stuk rijden naar het project om vervolgens een kopje koffie te drinken met mijn collega’s. Tijdens het koffie drinken wordt er overlegd met mijn collega’s en leidinggevende over de werkza...

Meer lezen

Nieuwbouw Centrumplan Vlijmen

15 juni

In het hart van het dorp van Vlijmen komt een appartementencomplex, bestaande uit 24 appartementen voor huurders en kopers, bovenop nieuwe winkels. Naast de bijna 2.500 m2 commerciële voorzieningen en de appartementen wordt ook de openbare ruimte opnieuw ingericht.

Bij dit project verzorgen wij de werktuigbouwkundige installaties. Het project zal naar verwachting in het najaar van 2017 worden opgeleverd.

Meer lezen

Sander aan het woord!

05 mei

Lees hieronder een interview met onze monteur Sander van de Pol:

Hallo! Mijn naam is Sander van de Pol en ik ben al enige tijd werkzaam bij de Van Delft Groep. In maart 2017 was ik namelijk alweer 12,5 jaar in dienst en dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Bij de Van Delft Groep ben ik begonnen als servicemonteur op de afdeling woningbouw en particuliere klanten. Drie jaar geleden heb ik een switch gemaakt en ben ik klanten gaan bedienen met utilitai...

Meer lezen

Blog: Nul op de meter is Nul warmwatercomfort

05 april

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: "Nul op de meter = Nul warmwatercomfort".

Deze uitspraak werd gedaan door een koper van een duurzame nieuwbouwwoning die niet tevreden was over het warmwatercomfort in zijn nieuwe duurzame woning.

De koper woonde samen met zijn vrouw en 2 fanatiek sportende tieners in een nieuwbouwwoning waarin een luchtwarmtepomp was toegepast voor de levering van warmte en warmwater.
Het huis werd prima warm, de...

Meer lezen

Breepark te Breda

24 maart

Evenementencomplex Breepark: De Bavelse Berg te Breda
22 juni 2016 zijn de eerste palen voor het nieuwe MaVer Evenementencomplex aan de voet van de Bavelse Berg in Breda de grond in gegaan. Tijdens het officiële moment heeft Henry Martens, eigenaar van de MaVer Holding bv, de eerste heipaal in de grond geslagen.

In samenwerking met de opdrachtgever is er in de afgelopen maanden een intensief ontwerp– en engineeringstraject doorlopen waarbij we in bouwteam met aan...

Meer lezen

Stefan aan het woord!

20 maart

Lees hieronder een interview met onze monteur Stefan van de Berg:

Hallo! Ik ben Stefan van de Berg (24 jaar) en ik werk al zo’n 1,5 jaar bij de Van Delft Groep als servicemonteur. Maar eigenlijk ben ik heel breed inzetbaar: als storingsmonteur, monteur kortlopende projecten én onderhoudsmonteur.

Iedere ochtend begin ik op de zaak met een kopje koffie met mijn collega’s. Mijn werkdag ziet er iedere dag weer anders uit en die afwisseling maakt het leuk. Het kan bi...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap